ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA

Gulliga små ben jag fick på bilden (tagen uppifrån så ah, blev lite knas där) men ååh vad jag älskar mina nya dojjor!

TORSDAG

Hallå på er! Snacka om gött väder eller? Låg på badet igår med syster, rensade i mammas rabatt och var en sväng hos Rickard. Idag blev det skuggan för min del eftersom jag har bränt mig på hela ryggen/baksida lår och satan i gatan vad det svider! Ha en fortsatt fin dag!

12.11STUGAN 27-28 JUNI


SKÖVDE MED RICKARD


HEJ FREDRIK


MIDSOMMAR I RICKARDS STUGA

Tack alla som gjorde midsommar/lördagen bäst!

GLAD MIDSOMMAR!


WITHOUT STRUGGLE THERE IS NO PROGRESS


00.22


14.14

Varför ska det vara så stört svårt att hitta ett par svart/vita "Vans Era" för? Hittar någon en sida/affär som har storlek 39 så får ni mer än gääärna länka till mig!
Gårdagen nu då. Först jobb sen kalas hos Rickard, roligt att träffa hans släkt :) Vid 6 tiden drog Rickard, jag, Felicia, Josefine och Emma och bowlade. Hur det gick kan ni se vilken ordning jag skrev namnen i. Så mja, 2 var väl inte så pjokigt. Hur som helst så är det midsommar imorgon och jag är fääätt taggad. Det blir stugan med några godingar så kan inte bli mycket bättre.

10.30

Springer iväg till jobbet och efter det åker jag hem till Rickard för att fira hans mamma. Ha en fin dag :)

10.42

Nu kilar jag iväg till jobbet och jobbar lite plus käkar aaaaaasgo thaimat! För övrigt saknar jag min plutt väldigtväldigt mycket!

YOU'RE POISON RUNNIN' THROUGH MY VEINS

Fick precis reda på att jag lyckades sätta ett VG på matteB kursen, HIGH FIVE! Fy fasen vad gött det känns och ännu bättre är huvudet idag också. Vid 5 när Felicia och Mirelle slutar så drar vi förmodligen upp till freja och kikar lite volleyboll. Imorgon blir det jobb för min del och även på onsdag sen är jag ledig ända fram till augusti, känns helt OK. Ha en bra måndag :)

02.00

Bakat bullar med Felicia idag och reslutatet blev som ni ser ovan, helt awesome och hur goda som helst! Men ja... annars då? jorå, huvudet sprängs inte lika hårt idag utan har lugnat ner sig. Nu ska jag ta och sova så vi hörs förmodligen imorgon. Sov gott!

11.52

NU: film
SEN: laga mat
IKVÄLL: en film till eller två. Migrän kan ju bara dra någonstans......

MINA TVÅ FINA SYSTRAR

Hallå där! Har varit lite dåligt med uppdateringen men det har varit pga att jag låg i sängen nästan hela dagen igår. Vaknade upp med ett dunkade huvud(migrän) och så fortsatte det hela dagen. Idag mår jag lite bättre men istället börjar jag bli snuvig+hostar. Härlig start på sommarlovet känner jag!

SOMMARLOV!

Snart kommer ägi sen drar vi vidare på fest. HA DET GÔTT!

I'M NOT AFRAID TO TRY AGAIN. I'M JUST AFRAID OF GETTING HURT FOR THE SAME REASON


HJÄRTA


SKOR TILL SALU!

Tänkte sälja mina svarta skor från Nelly.com. Någon som är intresserad? s-nystrum@live.se

TO BE OLD AND WISE YOU MUST FIRST HAVE TO BE YOUNG AND STUPID


21.49

Varit i Göteborg idag med Felicia och skulle köpt Vans + kläder till skolavslutningen men lyckades bara hitta en svart tröja från Carlings. High five! Ska pröva lyckan i Skövde istället på onsdag.
Nu blir det film + cheppe med fillurt, PUSS!

STUDENTFIRANDE


FINT


15.40

SÅ. Klar med allt som har med skolan att göra. Eller nästan. Våran kära fysiklärare, Jeppe, bestämde sig för att vi ska ha en liten diagnos på torsdag med två uppgifter eller nått, hjärta!
Nu ska jag övningsköra och köpa mat för är seepä hungrig = dåligt humör. Så ah, HEJDÅ!

MIN SÖNDAG-MÅNDAG I BILDER

Haft två jättemysiga dagar tsm med familjen Hresan/Fredrik i Broholm, sol-bad-båt-grill :)

MH MMH MH


UTE MED KALLE OCH FELICIA


00.31

Min dag: Jobb - stan med Felicia - stugan - LB med August och Kalle
NU: One tree hill

18.37

Drar ut med min fina vän FELICIA FAKKKING SVÄRDH!

RSS 2.0